torsdag, april 22, 2010

Dålig annonsplacering

Två annonser på Blocket.se, utlagda med åtta minuters mellanrum och placerade precis bredvid varandra. Båda med en bild på en rottweiler. Den ena med rubriken "Drar din hund eller gör den agresiva utfall?" och den andra med rubriken "Dag matte". Jag klickar in mig på den första och läser om en kvinna som erbjuder privata träningar för att få ordning på stökiga hundar för 300 kronor i timmen. Därefter klickar jag in mig på den andra annonsen och läser om samma kvinna, som den här gången söker en dagmatte till sin snälla rottweiler. Hon poängterar att hunden inte kan umgås med andra hanhundar, men att tikar går bra.

Då tänker jag såhär: Om kvinnan är så pass kvalificerad på att träna hundar att hon erbjuder den tjänsten för 300 kronor i timmen, borde hon då inte behärska att få ordning på sin egen hund så pass att den kan umgås med andra hundar? Kanske borde hon ha väntat en stund med att lägga in annons nummer två, för att slippa få annonserna alldeles bredvid varandra? För det där är inget bra säljargument. Jag kan inte hjälpa min egen hund, men jag kanske kan hjälpa din.

3 kommentarer:

  1. Innan du sabbade, hade hon säkert så mycket hundkunder att hon måste skicka bort en besvärlig krabat? Nu blir det konken förna...

    SvaraRadera
  2. Haha exremt roligt!

    SvaraRadera
  3. Javisst! Fantastiskt dråpligt

    SvaraRadera

jansson gillar kommentarer.
jansson svarar på frågor.
så tveka inte.
kommentera er trötta.