lördag, oktober 15, 2011

Gör om här

Håller på och bygger om här och tror att jag nöjer mig såhär. Enkelt och lite fult, vilket passar mig, kan jag tycka. Det känns igen, det här. Bloggombyggnad alltså. Såhär ligger det till: Jag vill blogga igen. En del av min kropp, eller eventuellt en del av min hjärna, skriker efter bloggandet. En annan del av min hjärna är bara trög och tycker att det känns lite jobbigt att sparka igång alla kvarnhjul igen. Men vafan, det är ju kul att ha som bisyssla.

Nu ska jag försöka. På riktigt. Det här inlägget kan kanske räknas som det första i en nystart. Vet ni vad det roliga är? Det finns de som tycker att jag ska blogga så frekvent som förr. Det är sant. På riktigt.

5 kommentarer:

  1. "En del av min kropp, eller eventuellt en del av min hjärna, skriker efter bloggandet. En annan del av min hjärna är bara trög och tycker att det känns lite jobbigt att sparka igång alla kvarnhjul igen. Men vafan, det är ju kul att ha som bisyssla."
    Ungefär just precis som jag ville beskriva hur jag tänkte idag, efter 11 månader i idet, men inte fick till orden. Men de kommer nog....:)

    SvaraRadera
  2. Hi.................................

    SvaraRadera

jansson gillar kommentarer.
jansson svarar på frågor.
så tveka inte.
kommentera er trötta.