fredag, september 19, 2008

Synd att jag missar det här


Ikväll är det dags. Klockan 21:15 skrinnar den gulsvarta faran in på Dina Arenas isrektangel för att förnedra Bollnäs. Matchen är egentligen väldigt oviss. Brukar kunna sluta hursomhelst mellan dessa lag. Senast var det vi som avgick med en enkel seger. Förhoppningsvis så även ikväll. Och toligtvis så blir det ju så då vi är några klasser bättre än Vägverkets Bandysällskap. Vill dock gardera mig; om Bollnäs skulle råka vinna matchen så skulle det enbart bero på att där återfinns ett par Brobergsbekantingar. Erik "Raggarn" Olovsson givetvis, samt demontränaren Peter Isaksson, som bollnäsfansen för övrigt hatade för nåt år sedan.

Apropå Bollnäsfansen. De hamnade en gång högt upp på en lista över klackar i Aftonbladet och där lever dom kvar fortfarande i sin lilla fantasivärld. Speciellt en sak tycker jag är extra roligt med Bollnäs Supporterklubb och det är deras välartikulerade ordförande. Kan inte sluta att fascineras av denna människa. Han gillar inte sina grannar i väst och svänger sig ofta med uttryck som Slödderhamn och kallar oss gärna för kustknarkare. Nu senast fick vi heta pinsamma Broberg och belönades med en orangeklädd gubbe som urinerar på vårt stolta klubbmärke. Det intressanta här är hur övriga föreningsmedlemmar tänker när de fortsätter att rösta fram denne person som ordförande när han långt ifrån besitter de attribut som är lämpliga för en ordförande. Vet inte hur gammal människan kan vara men skulle gissa på att han är i 30-årsåldern. Skulle jag däremot gissa enbart utifrån hans beteende så skulle min gissning hamna på runt 14. Hormonstinn och vilsen liten tonåring som måste rikta sina aggresioner mot något. Dessa påhopp och uttryck förekommer ju dock på fler ställen och från båda sidor men i det här fallet, när det gäller en ordförande som ändå ska antas ha något ansvar och vara ansiktet utåt, anser jag att det om nåt är PINSAMT!

Pinsamt och patetiskt. Men samtidigt mycket komiskt då han gång på gång fortsätter att göra bort sig och fortfarande tror att han är herren på täppan och ordförande i världens tuffaste och häfigaste supporterklubb.

Hohohoho.

Andra bloggar om: , , , ,

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

jansson gillar kommentarer.
jansson svarar på frågor.
så tveka inte.
kommentera er trötta.