söndag, januari 18, 2009

Dagens Scannade

När det råder bandyuppehåll och misär får man hitta på andra saker för att stilla abstinensen. Jag letade fram gamla tidningsartiklar för att lugna mina bandybegär. Artikeln här nedan är hämtad från Hälsingekuriren den 11:e december 1997. Broberg har besegrat Västanfors med 8-3. Det här var under nådens 90-tal då vi figurerade i den lägre divisionen.



Jag minns att jag tyckte att matchställen var så läckra här. Det var en revolutionerande design på dom som vi inte hade sett på Hällåsen tidigare. Men titta på laguppställningen. Det kryllar av gamla Edsbyspelare. Det var under den här tiden som Broberg kallades för Edsbyns B-lag. Många som inte platsade i Edsbyns allsvenska lag valde under de här åren spel Broberg. Vi hade förresten två riktigt förstklassiga målspottare på den här tiden. Både Lasse Hedqvist och Arto Loukkola öste in mål. Dessutom fanns en ung Jocke Hedqvist som stänkte in en och annan.

En jävla tur att vi tog steget tillbaka till finrummet och stannade där, även om det var kul på den hör tiden också.

Andra bloggar om: , , , ,

2 kommentarer:

  1. Jo det har ju varit en del utbyte mellan klubbarna. Byn lånade ju de bästa Brobergarna för att ta sig tillbaka till högsta divisionen 1970, när man var ner och vände.

    SvaraRadera
  2. Och Byn "lånade" de bästa i nutid också. Utan dessa två vetefan om det hade blivit fem raka. Speciellt inte utan 57:an. Han hat ju avgjort både semifinaler och finaler på egen hand på löpande band.

    Och vi har ju Stefan L och Joel nu. Visserligen två spelare som inte blommade ut under sin tid i Edsbyn.

    SvaraRadera

jansson gillar kommentarer.
jansson svarar på frågor.
så tveka inte.
kommentera er trötta.