söndag, januari 18, 2009

Jävla Movie Maker

Windows Movie Maker jävlas med mig. Tänkte sätta ihop en film från promenaden vi tog tidigare idag. Hade väl inget speciellt att visa från promenaden, det var bara det att det kändes som en väldigt karg söndag och det är uppiggande med lite motion picture då och då. Men nu blir det inget. Movie Maker bara hänger upp sig och avslutas. Skitprogram. Kanske fixar det sig senare.

Andra bloggar om: , ,

5 kommentarer:

  1. Jag veeet! Movie Maker är verkligen instabilt. Jag brukar "spara projekt" efter varenda knapptryck jag har gjort när jag håller på - för säkerhets skull.

    SvaraRadera
  2. Där jobbar vi på samma sätt. Vis av erfarenhet gör jag också det. Men man tröttnar när det stänger sig hela tiden. Skulle vilja ha nåt annat program. Du som är en mästare av de små enkla filmerna, har du nått tips?

    SvaraRadera
  3. Inga tips: Jag har provat större och tyngre program, men eftersom de har varit så avancerade har själva glädjen att hålla på försvunnit.

    SvaraRadera
  4. Mitt moviemaker brukar i alla fall återskapa det man inte hunnit spara. Så var det med det.

    SvaraRadera
  5. Själva sparandet brukar inte vara nåt problem, spar gör jag hela tiden. Spar, spar, spar. Det är bara så frustreande att starta upp skiten hela tiden.

    SvaraRadera

jansson gillar kommentarer.
jansson svarar på frågor.
så tveka inte.
kommentera er trötta.