tisdag, januari 27, 2009

How to make a nice äggmacka

På det här viset gör man bäst en god äggmacka. Det går bra att kladda på lite majonnäs också, men det hoppade jag över idag.



Andra bloggar om: ,

5 kommentarer:

  1. Hahaha, men lite ägg?! Det kallar jag ägg i kopiösa mängder.

    SvaraRadera
  2. Två ägg ska det va till en brödbit i den storleken. Annars blir det för glest

    SvaraRadera
  3. Om man skulle ta och koka sig ett ägg kanske...

    SvaraRadera
  4. Det tycker jag karlsson. Det är gott. Eller du kanske bara äter äggvitan, som förr?

    SvaraRadera
  5. Jag har blivit vuxen och äter numer alltihop, förutom skalet då. Det tar jag fortfarande bort.

    SvaraRadera

jansson gillar kommentarer.
jansson svarar på frågor.
så tveka inte.
kommentera er trötta.