torsdag, mars 11, 2010

Modem, heter det väl?

Jag letar efter en reklamfilm på tuben. Det finns ju mängder av sådana där, men inte just den här jag letar efter, verkar det som. Den gick någon gång i mitten av 90-talet, kan jag tänka mig, eftersom den marknadsförde internet och då ett klassiskt uppringt internet. Det enda jag kommer ihåg är repliken: Modem, heter det väl?. Måste förstås ha varit Telia som låg bakom den. Är det någon som har en aning? Jag hittade däremot en annan reklamfilm som jag överhuvudtaget inte kan minnas. Från 1993.

4 kommentarer:

 1. Om jag minns rätt var det väl Robert Gustafsson (kan ha fel på den punkten) som var ute på landsbygden och skulle informera om internet. Han sa något i stil med "Och då behöver man en liten låda som omvandlar datorns signaler..." och fick då svaret "modem heter det"

  SvaraRadera
 2. Johan Rabeus var det visst om jag inte missminner mig! INTER-NET

  SvaraRadera
 3. Kan det ha varit någon av dessa? Nej, jag minns jävlar i mig inte.

  SvaraRadera
 4. Kommer inte ihåg vilken skådisen var men den spelades in i mölnbo folkets hus om jag inte minns fel. Jag kan eventuellt ha fått 500 spänn som statist men det var lite länge sedan så jag minns inte detaljer. Hittade det här inlägget i min jakt på samma reklamsnutt

  SvaraRadera

jansson gillar kommentarer.
jansson svarar på frågor.
så tveka inte.
kommentera er trötta.